Lustrumreis
Argentinië

Amazing Argentinië

El Guru les da la bienvenida a la Argentina! Een land met een ongeëvenaard temperament en passievolle bevolking. Waar de sensuele tango in de ‘porteño’ bordelen is ontstaan, waar je ‘ll’ uitspreekt als ‘sh’ en waar er altijd wel ergens een parilla, of ‘parisha’ dus, met het beste vlees ter wereld aanstaat. Het land dat God (wijlen Diego Armando Maradona), de Messias (in de vorm van Messi), de Paus en onze koningin heeft voortgebracht. 

Bovendien het land met ruige en indrukwekkende berglandschappen in Patagonië, van de bruisende metropool Buenos Aires, met woestijn en zoutvlaktes in Salta en Jujuy,  met eindeloze pampa’s bewoond door de Gaucho’s en waar de Malbec-druif zijn allerbeste thuis heeft gevonden en voor de meest zalige wijnen zorgt.

Señoras y señores, que país… De Guru raakt er in ieder geval niet over uitgepraat. Maar woorden doen geen recht; het enige wat hij kan doen is jullie meenemen en helpen jullie dit geweldige land te ontdekken. 

De Highlights

Patagonië

Dit wereldberoemde gebied is dat niet zonder reden. Weggestopt in een uithoek van de wereld vind je hier ongekend ruige landschappen. Schitterende bergen, meren, gletsjers en bossen zorgen ervoor dat een hike tijdens jouw lustrumreis in dit gebied iets is wat je je hele leven bij zult blijven.

Buenos Aires

Laat God maar God zijn in Frankrijk, de Guru blijft wel in Buenos Aires... Wat een heerlijke stad. De lekkere eettentjes zijn talloos, evenals de hippe bars en clubs die zeer lange nachten kennen. Voeg toe wat culturele highlights en een bezoek aan een tangoshow of een voetbalwedstrijd, die hier niet minder dan legendarisch zijn om mee te maken.

Mendoza

De Malbec in Mendoza is absolutely marvelous. Ongelooflijk lekkere wijnen sippen terwijl op de achtergrond de majestueuze bergen van de Andes opdoemen. En ga tussen de wijntjes door het avontuur opzoeken; raften in de natuur of galopperen over het platteland.

Beste reistijd Argentinië

De Guru raadt aan om van eind oktober tot maart naar Argentinië te gaan. Onze winter is daar zomer, en vice versa. In Patagonië is het zelfs in hartje Argentijnse zomer nog wel fris, maar overdag goed te hebben en dus perfect om mooie activiteiten te ondernemen en avonturen te beleven op jouw lustrumreis. 

Lustrumreis Argentinië

Kies het pakket dat het beste bij je past!

Jaarclubreis Argentinië

1500
  • 14 dagen
  • o.b.v. 15 personen
  • Activiteiten
  • Accommodaties
  • Binnenlands transport
  • Gidsen

Niet inbegrepen:

Doe een aanvraag

De ultieme lustrumreis voor de allerscherpste prijs? De Guru knows best! Stuur je aanvraag op en plan een videocall in met de Lustrumguru.​

Bel met de Guru

Geef je wensen door aan de Lustrumguru. Vervolgens kijkt hij in zijn glazen bol welke bestemming en welke lustrumreis het beste bij je past!​

Ontvang een reisvoorstel

Na de videocall ontvang je een betoverend lustrum reisvoorstel die aan al je wensen voldoet. Een complete reis voor een inspirerende prijs!

Op lustrumreis naar Argentinië?