Op reis met de Guru

Start je aanvraag

En ontvang vrijblijvend een reisvoorstel

Op zoek naar dé ultieme lustrumreis voor de scherpste prijs? De Guru knows best! Per bestemming heeft de Guru de mooiste routes samengesteld die aan alle ingrediënten voor dé ultieme lustrumreis voldoen. Zonder gedoe en met veel gemak boek je bij de Guru een betoverende lustrumreis die barst van de natuur, cultuur, activiteiten, feestjes en natuurlijk meer dan genoeg ontspanning. Klaar voor jouw lustrumreis? Start nu je aanvraag bij de Guru!

Cororona remark

Ook de Guru is inmiddels aardig Corona moe, maar hij laat zijn hoofd niet hangen. Waarschijnlijk zit je ook vol vragen over hoe je het plannen van je lustrumreis nu het beste kan aanpakken. Wat zijn de risico’s bij het boeken van een reis & vliegtickets? Waneer kan je weer verantwoord boeken & reizen? Zit straks alles in een keer volgeboekt na Corona? Geen zorgen, de Guru beantwoordt met liefde al jouw vragen. De guru maakt het zelfs nog leuker, je kan namelijk wel alvast beginnen met de voorpet van jouw lustrumreis. Denk aan het kiezen van een perfecte bestemming, het uitwerken van de avontuurlijke route en de invulling van het denderende programma. Hoe meer tijd, liefde & energie jij samen met de guru investeert, hoe mooier jullie reis zal worden. Dus maak het beste van de saaie lockdown periode. Laat één van onze reisexperts je vrijblijvend adviseren, droom samen met ons alvast weg naar exotische oorden in betere tijden!

The Guru knows best!

Doe een aanvraag

De ultieme lustrumreis voor de allerscherpste prijs? De Guru knows best! Stuur je aanvraag op en plan een videocall in met de Lustrumguru.​

Bel met de Guru

Geef je wensen door aan de Lustrumguru. Vervolgens kijkt hij in zijn glazen bol welke bestemming en welke lustrumreis het beste bij je past!​

Ontvang een reisvoorstel

Na de videocall ontvang je een betoverend lustrum reisvoorstel die aan al je wensen voldoet. Een complete reis voor een inspirerende prijs!

Call the guru 020 244 2248

Adres Runstraat 29-1, 1016 GJ Amsterdam