Lustrumreis
Albanië

Adembenemend Albanië

Wie heeft ooit gezegd dat je tijdens je lustrumreis moet kiezen tussen de Franse Rivièra óf de Caribische kust? De Guru in ieder geval niet!  Een goed begin is het halve werk. Daarom trap jij jouw lustrumeis met jouw jaarclub of dispuut af in het levendige Tirana. Wanneer er is geproost op de vriendschap, opent de guru de poorten naar het bruisende nachtleven voor waar je tot in de late uurtjes kunt doorhalen. De guru neemt je vervolgens mee naar de Albanese Alpen met heuvelachtige landschappen en betoverende meren. Een lustrumreis door Albanië is namelijk niet compleet zonder een flinke dosis avontuur. Tot slot hoort je lustrumreis natuurlijk ontspannen afgesloten te worden in de Albanese Riviera, waar je tal van onontdekte baaitjes met witte stranden en azuurblauw water kunt bezoeken, en waar de Raki uiteraard rijkelijk vloeit. De Guru kan niet wachten om je tijdens je lustrumreis alle betoverende plekken van het ongerepte Albanië te laten zien.

De Highlights

Hiken in de Albanese Alpen

Het gebergte in het Noorden van het land is echt fabelachtig mooi. Een lekker uitdagende hike om dit gebied en haar talloze natuurlijke schatten te ontdekken kan wat de Guru betreft niet ontbreken op jullie lustrumreis!

Chillen in de Albanese Riviera

De Albanese Riviera is vol met prachtige verborgen strandjes, pittoreske baaitjes en gezellige plaatsjes om de boel op stelten te zetten. Bovendien kan je op jouw lustrumreis een vette kampeertrip op zo'n strand doen! Wakker worden en gelijk een duik in de azuurblauwe wateren, heerlijk!

Berat

Deze 'stad van duizend ramen' is een ware lust voor het oog. Het pronkstuk is een eeuwenoud kasteel die over het stadje en de wijnvelden heen kijkt. Een proeverij kan dan natuurlijk ook niet missen. Bovendien is een avontuurlijke dag klauteren, zwemmen en springen door de Osumi kloof ook een prachtige ervaring!

Beste reistijd Albanië

De beste reistijd voor je lustrumreis door Albanië zijn de maanden mei tot en met september. Ondanks de hete droge zomers in Albanië is het hier dankzij de verkoelende bries vanuit de Adriatische Zee goed uit te houden. De Albanese kust heeft een Mediterraans klimaat met lange en warme zomers met zeer veel zonuren per jaar. De zomermaanden zijn daarnaast de perfecte maanden om het land te bezoeken voor een actieve lustrumreis.

Op lustrumreis naar Albanië?

Doe een aanvraag

Mail, Whatsapp of bel ons en plan een videocall met een van onze lustrumreis specialisten!

Bel met de Guru

In een vrijblijvende videocall of meeting bespreken we al jullie wensen, het proces en de mogelijkheden.

Ontvang een reisvoorstel

Na de videocall ontvang je vrijblijvend een betoverend lustrumreis voorstel op basis van jullie wensen!