Lustrumreis
Brazilië

Opzwepend Brazilië

Tijdens een lustrumreis naar Brazilië flaneer je op je havaianas langs de Copacabana, ontwaak je in een villa met zeezicht en duik je diep de natuur in van het nationaal park Serra dos Órgão. Hoe kan je dit avontuur beter afmaken dan met een zeiltocht richting de ondergaande zon en een caipirinha in je hand? Een veelgebruikte begroeting in Brazilië is het Portugese woord voor schoonheid, beleza. Brazilianen snappen overduidelijk hoe mooi het leven is en hoe je dit moet vieren. Hier leeft men in het moment, en dat doe jij ook vanaf het moment dat je voet op Braziliaanse bodem zet. Brazilië is een gigantisch land, en dus moet de Lustrumguru keuzes maken. Met deze uitgekiende selectie aan bestemmingen voor jouw lustrumreis weet hij de reistijd zo laag en de sfeer zo hoog mogelijk te houden, waardoor je alle tijd over hebt om de verschillende facetten van dit prachtige land te bewonderen.

Lustrumreis Brazilië Rio de Janeiro stranden

De Highlights

Favela Bezoek

Ondanks dat er verschillende verhalen de ronde doen over de beruchte favela's van Rio, zijn er een aantal veilig begaanbaar voor toeristen. Hier wordt een boeiende art scene afgewisseld met een zwoel nachtleven. De Guru neemt je mee naar één van de meest opkomende favela's voor een kijkje in deze indrukwekkende cultuur van Rio.

Overnight Hike Serra dos Órgão

Deze hike brengt je door een prachtige omgeving naar onontdekte plekken met betoverende uitzichten over het nationaal park. Een uitdagende hike, maar zeker de moeite waard! Een lustrumreis is natuurlijk niet compleet zonder een beetje afzien. Dat maakt de ervaring alleen maar mooier weet de Guru uit ervaring!

Ilha Grande eilanden trip

Met jullie privé schip varen jullie de haven uit. Onder het genot van hapjes, cocktails, koud bier en muziek varen jullie langs verborgen baaien waarbij de snorkels kunnen worden uitgegooid. In het dorpje Vila do Abraão wordt er 's avonds een feestje gebouwd zoals alleen de Brazilianen dat kunnen. Behouden vaart!

Beste reistijd Brazilië

Brazilië is een ontzettend groot land dat rond de evenaar ligt. Hierdoor blijft de temperatuur in de meeste gebieden het hele jaar aangenaam. Tussen december en maart is het zomer in het grootste deel van Brazilië. Gedurende deze periode heb je de beste kans op mooi weer met zwoele zomeravonden, hete stranddagen en de minste neerslag. Het is dan ook meteen hoogseizoen, omdat veel Brazilianen dan ook vakantie hebben. Van juni tot en met september is het winter in Brazilië, waardoor het met name in het zuiden iets frisser kan zijn. Desondanks heb je dan nog altijd warme temperaturen en weinig neerslag, waardoor ook deze periode zeer geschikt is voor je lustrumreis. 

Lustrumreis Brazilië

Kies het pakket dat het beste bij je past!

Jaarclubreis Brazilië

1200
 • 14 dagen
 • o.b.v. 14 personen
 • Activiteiten
 • Accommodaties
 • Binnenlands transport
 • Gidsen

Niet inbegrepen:

Dispuutsreis Brazilië

925
 • 10 dagen
 • o.b.v. 25 personen
 • Activiteiten
 • Accommodaties
 • Binnenlands transport
 • Gidsen

Niet inbegrepen:

Doe een aanvraag

De ultieme lustrumreis voor de allerscherpste prijs? De Guru knows best! Stuur je aanvraag op en plan een videocall in met de Lustrumguru.​

Bel met de Guru

Geef je wensen door aan de Lustrumguru. Vervolgens kijkt hij in zijn glazen bol welke bestemming en welke lustrumreis het beste bij je past!​

Ontvang een reisvoorstel

Na de videocall ontvang je een betoverend lustrum reisvoorstel die aan al je wensen voldoet. Een complete reis voor een inspirerende prijs!

Op lustrumreis naar Brazilië?