Lustrumreis
Cambodja

Kleurrijk Cambodja

Denk je dat je alles al hebt gezien? Laat de Guru je verrassen met een onvergetelijke lustrumreis naar Cambodja. De reis begint in Siem Reap, de toegangspoort naar het majestueuze Angkor Wat, waar je kan ziplinen met uitzicht op de historische tempels, of met een quad het uitgestrekte platteland kan verkennen. Proost vervolgens met je jaarclub of dispuut in het bruisende Phnom Penh, waar het hedendaagse stadsleven en historische monumenten naadloos samenvloeien. Bewonder de koloniale architectuur van Battambang of proef de verse krab in Kep. Maar de ultieme ontspanning? Die vind je op de eilanden Koh Rong en Koh Rong Samloem. Met hun witte zandstranden, helderblauw water en een nachtleven waar de party tot de vroege uurtjes doorgaat, zorgen ze voor het perfecte evenwicht tussen avontuur en relaxen. Met de adviezen van de Guru wordt je lustrumreis in Cambodja een onvergetelijke combinatie van avontuur, cultuur, ontspanning en feest. Cambodja, een bestemming vol verrassingen.

De Highlights

Angkor Wat

Angkor Wat, een indrukwekkend UNESCO-werelderfgoed, is een absoluut hoogtepunt in Cambodja. Verken samen met je club- of dispuutsgenoten de eeuwenoude tempels en torens en dompel je onder in de rijke geschiedenis en cultuur van het Khmer-rijk.

Botum Sakor National Park

Een oase van ongerepte regenwouden, rivieren en kustlijnen. Dit paradijs heeft meer dan 450 vogelsoorten, maar ook zijn hier zeldzame dieren te spotten zoals de Aziatische olifant en de Indochinese tijger! Ontdek de watervallen, paden en avontuurlijke trektochten in dit natuurwonder.

Koh Rong

Koh Rong is een tropisch paradijs met prachtige stranden en helderblauwe wateren, verborgen baaien en populair onder backpackers. Duik in de kleurrijke onderwaterwereld, relax op het strand en sluit je lustrumreis in stijl af met een feestje op het strand!

Beste reistijd Cambodja

Cambodja kent twee belangrijke seizoenen: het droge seizoen en het regenseizoen. Het droge seizoen loopt van november tot maart en wordt over het algemeen beschouwd als de beste tijd om Cambodja te bezoeken. Tijdens deze maanden geniet je van aangename temperaturen, veel zon en weinig regen, waardoor het de ideale periode is voor je lustrumreis naar Cambodja. Het regenseizoen, ook wel het laagseizoen, loopt van april tot oktober. Hoewel je tijdens deze maanden meer regen kunt verwachten, heeft het reizen in het laagseizoen ook voordelen. De natuur is weelderig en groener, en er zijn minder toeristen, wat kan zorgen voor een authentieke ervaring. Bovendien zijn de prijzen voor accommodaties en activiteiten vaak lager in het laagseizoen. Als je het niet erg vindt om af en toe een bui te trotseren, kan het laagseizoen ook een geweldige tijd zijn om Cambodja te ontdekken.

 

Op lustrumreis naar Cambodja?

Doe een aanvraag

Mail, Whatsapp of bel ons en plan een videocall met een van onze lustrumreis specialisten!

Bel met de Guru

In een vrijblijvende videocall of meeting bespreken we al jullie wensen, het proces en de mogelijkheden.

Ontvang een reisvoorstel

Na de videocall ontvang je vrijblijvend een betoverend lustrumreis voorstel op basis van jullie wensen!