Lustrumreis
Filipijnen

Fantastische Filipijnen

De Guru weet het ware paradijs te vinden. Met maar liefst 7641 eilanden valt dit land volgens de Guru onder de meest tropische lustrumreis bestemming, it does not get any better! De Guru combineert voor jouw jaarclub of dispuut het beste van strand en avontuur in je lustrumreis door de Filipijnen. De boot of het kleine binnenlandse vliegtuigje is een onmisbaar en magisch onderdeel van deze lustrumreis. Op het groene eiland Bohol cross je met een quad door een van ‘s werelds meest betoverende landschappen; de Chocolate Hills. Laat je overweldigen door de mooiste stranden, de azuurblauwe zee en zwem met gigantische walvishaaien bij het eiland Cebu. Als een ware Robinson kan jij in 3 dagen tijd met je clubgenoten van het eiland El Nido naar het minuscule Coron varen. Duik in het meest helderblauwe water, geniet van het eilandleven en kijk onder het genot van een biertje naar de zonsondergang – De Guru zou het wel weten.

Lustrumreis bestemming Filipijnen

De Highlights

3-day Island Trip

Altijd al eens mee willen doen met Expeditie Robinson? De Guru maakt deze droom werkelijkheid tijdens een driedaagse boottocht van El Nido naar Coron. Je bezoekt betoverende bounty eilanden, gaat op de mooiste plekken snorkelen en zwemt in magische lagunes.

Zwemmen met walvishaaien

Feitje van de Guru: In de Filipijnen kun je het hele jaar door met walvishaaien te zwemmen. En dan niet vanuit een kooi, maar gewoon in real-life. Deze adembenemend mooie beesten zwemmen vlak langs je heen in de zee. Echt een once in a lifetime experience!

Quadrijden in Bohol

De Guru is zeker niet vies van een beetje modder. Dus wees voorbereid om heerlijk vies en modderig te worden tijdens je lustrumreis. Neem plaats op je quad en trotseer het heuvelachtige landschap van Bohol eiland. Daarna maak je ook nog een stop bij de beroemde Chocolate Hills!

Beste reistijd Filipijnen

De beste reistijd voor je lustrumreis naar de Filipijnen is van november tot en met mei. Gedurende deze maanden is het droog en kun je genieten van tropische temperaturen. Daarnaast zijn de maanden december tot februari zijn zeer aangenaam om je lustrumreis te plannen, omdat dit de koelste maanden in het jaar zijn. De Guru raadt je af om de Filipijnen tussen juni en september te bezoeken. Gedurende deze maanden wordt het land vaak geteisterd door veel regen en tyfoons. 

Op lustrumreis naar de Filipijnen?

Doe een aanvraag

Mail, Whatsapp of bel ons en plan een videocall met een van onze lustrumreis specialisten!

Bel met de Guru

In een vrijblijvende videocall of meeting bespreken we al jullie wensen, het proces en de mogelijkheden.

Ontvang een reisvoorstel

Na de videocall ontvang je vrijblijvend een betoverend lustrumreis voorstel op basis van jullie wensen!