Lustrumreis
Jordanië

Spectaculair Jordanië

Een lustrumreis naar Jordanië is alsof je ontwaakt uit een magische droom. Ja, lach maar om die gekke Guru, maar hij weet dat jij niet gaat ontkomen aan de betoverende spreuk van Jordanië. Het is een magische bestemming die je in haar greep houdt met haar adembenemende landschappen en culturele hoogtepunten. De Guru neemt je in Jordanië mee naar de archeologische plekken van de Romeinen en tovert telkens weer een spectaculair landschap voor je tevoorschijn. Van gortdroge woestijnen, indrukwekkende rotsformaties tot uitgestrekte stranden. Petra, de eeuwenoude roze stad, doemt tijdens je lustrumreis als een oase op uit de woestijn en laat je verwonderd achter. Met jeeps door de woestijn crossen om daar vervolgens onder de betoverende sterrenhemel te overnachten? The Guru knows best! Na de avonturen in het binnenland is het tijd om helemaal zen te worden aan de uitgestrekte kust van Jordanië. Van snorkelen en duiken in de Rode Zee tot ontspannen dobberen in de Dode Zee. Dit is één van de meest bijzondere natuurverschijnselen in het Midden-Oosten. Je lustrumreis door Jordanië wordt zonder twijfel één van je meest betoverende reizen ooit. 

Lustrumreis Jordanië met de Lustrumguru

De Highlights

Wadi Rum Woestijn

Wadi Rum is de grootste woestijn van Jordanië. Stap aan boord van de 4x4-voertuigen voor een rit door de het uitgestrekt landschap met oude rivierbeddingen en pastelkleurige rotsformaties. Daarna zetten jullie koers naar het kamp waar jullie midden in de woestijn onder een schitterende sterrenhemel overnachten.

De ruïnes van Petra

De roze stad is een van de mooiste archeologische vindplaatsen ter wereld. Deze eeuwenoude stad ligt midden in de woestijn en bereik je door een nauwe doorgang tussen enorme rotswanden. Vervolgens doemt Petra voor je op en laat je verwonderd achter met haar torenhoge façades en prachtig versierde zuilen.

Canyoning naar Wadi Ghweir

De Guru weet donders goed dat een flinke dosis adrenaline zeker niet mag ontbreken tijdens je lustrumreis door Jordanië. Daarom staat er een uitdagende canyoning tour op de planning naar de ingang van de Wadi Ghweir. Je trotseert stromende rivieren, ruige rotsformaties en unieke flora en fauna. Echt adembenemend!

Beste reistijd Jordanië

De beste reistijd voor je lustrumreis naar Jordanië is van maart t/m mei of tussen september en november. Het voor- en najaar bieden het beste weer voor een bezoek aan Jordanië. Je vermijdt de verstikkende hitte van de zomermaanden, de frisse temperaturen en regenbuien tijdens de wintermaanden. De Guru kan met name een lustrumreis in het voorjaar ten zeerste aanraden. Het regenseizoen loopt dan namelijk ten einde, waardoor de natuur op betoverende wijze opbloeit. 

Lustrumreis pakketten Jordanië

Kies het pakket dat het beste bij je past!

Jaarclubreis Jordanië

845
 • 14 dagen
 • o.b.v. 15 personen
 • Activiteiten
 • Accommodaties
 • Binnenlands transport
 • Gidsen

Niet inbegrepen:

Dispuutsreis Jordanië

623
 • 10 dagen
 • o.b.v. 25 personen
 • Activiteiten
 • Accommodaties
 • Binnenlands transport
 • Gidsen

Niet inbegrepen:

Doe een aanvraag

De ultieme lustrumreis voor de allerscherpste prijs? De Guru knows best! Stuur je aanvraag op en plan een videocall in met de Lustrumguru.​

Bel met de Guru

Geef je wensen door aan de Lustrumguru. Vervolgens kijkt hij in zijn glazen bol welke bestemming en welke lustrumreis het beste bij je past!​

Ontvang een reisvoorstel

Na de videocall ontvang je een betoverend lustrum reisvoorstel die aan al je wensen voldoet. Een complete reis voor een inspirerende prijs!

Op lustrumreis naar Jordanië?