Marokko

Lustrumreis
Marokko

Magisch Marokko

Marokko; op maar 13 kilometer verwijderd van het Europese vasteland vind je deze Noord-Afrikaanse parel. Jouw lustrumreis door Marokko wordt er één als uit duizend en één nacht; magisch! Ga met jouw club of dispuut de woestijn in op een kameel, slaap onder de sterrenhemel, drink munt thee met de locals, ga surfen aan de kust en natuurlijk keihard party-en in Marrakech! Jouw lustrumreis door Marokko met de Lustrumguru wordt een ervaring om nooit te vergeten! Pak je vliegend tapijt, de Guru neemt je mee! 

Ait ben haddou lustrumreis marokko lustrumguru

De Highlights

Marrakech

Marrakech, de stad waar oud en nieuw samenkomen en hoogstwaarschijnlijk het begin en eindpunt van jullie lustrumreis door Marokko. Bezoek hier een lokale markt en duik 's avonds het nachtleven in om goed te proosten op jullie lustrum!

Desert

De woestijn mag natuurlijk niet ontbreken tijdens jullie lustrumreis door Marokko. Op een kameel, hoe anders, zullen jullie op verkenning gaan. De Guru is natuurlijk al vooruit geweest en heeft een mooi plekje voor een traditionele maaltijd en een nacht onder de sterrenhemel voor jullie in gedachten!

Essaouira

Surfersparadise Essaouira om de basics van wind- golf- of kitesurfen onder de knie te krijgen. Daarnaast kunnen jullie hier tijdens jullie lustrumreis genieten van parels van stranden, gezellige terrasjes en een heerlijk relaxte sfeer! Perfect om de laatste dagen van jullie lustrumreis te spenderen dus!

Beste reistijd Marokko

De beste reistijd voor Marokko is in het voor of het najaar maar eigenlijk kan je het hele jaar door op lustrumreis naar Marokko. De temperatuur is gedurende het voor- en najaar aangenaam. Waar het in de zomer intens heet kan worden kan het gedurende de wintermaanden ook erg koud zijn in bepaalde gebieden. Maar overal kan op gekleed worden, de Guru kan het weten! 

Op lustrumreis naar Marokko?

Doe een aanvraag

Mail, Whatsapp of bel ons en plan een videocall met een van onze lustrumreis specialisten!

Bel met de Guru

In een vrijblijvende videocall of meeting bespreken we al jullie wensen, het proces en de mogelijkheden.

Ontvang een reisvoorstel

Na de videocall ontvang je vrijblijvend een betoverend lustrumreis voorstel op basis van jullie wensen!