Lustrumreis
Montenegro

Parelachtig Montenegro

De Guru weet dat jij deze lustrumreis bestemming waarschijnlijk snel over het hoofd zal zien. Het piepkleine Montenegro is echter veelbelovend. Montenegro heeft zich de afgelopen jaar ontpopt van onbekend balkanland tot Mediterraanse pareltje. Montenegro is nog minder groot dan de helft van Nederland en dat maakt Montenegro het ultieme land om in één lustrumreis alle hoogtepunten te combineren. Stap met jouw jaarclub of dispuut op de buggy voor een safari naar één van mooiste steden van de Adriatische kust, Kotor. Ontspan met een biertje op het hoogste punt van de stad ‘’Zhiveo’’ (proost) of bezoek de wijnregio herceg Novi. Met boottochtjes naar de bekende Blue Caves of schud de benen los voor een stevige hike door de prachtige omgeving van Katuni. Aan avontuur geen gebrek in het onontdekte Montenegro; paintballen, raften, paragliden of canyoning. De guru knows best! Montenegro is één van de meest verrassende bestemmingen binnen Europa voor jouw lustrumreis.

Lustrumreizen voor club of dispuut naar Montenegro

De Highlights

Zeilen bij Budva

Dit is absoluut dé highlight van je lustrumreis door Montenegro. Terwijl je langs de Budva Rivièra zeilt, ontdek je enkele van de mooiste stranden van de Middellandse Zee. In de avond opent de Guru de poorten naar het bruisende nachtleven van Budva!

Pittoresk Kotor

Dit oude havenstadje aan de Middellandse Zee staat op de Werelderfgoedlijst. Kotor staat bekend om de prachtige kalkstenen kliffen aan de Adriatische kust en geeft je een magisch gevoel met de historische architectuur en adembenemend mooie uitzichten.

Raften & Canyoning bij Tara Canyon

Maak je borst maar nat! En dat bedoelt de Guru letterlijk. Tijdens het raften trotseer je de heftige stroomversnellingen van de Tara rivier. Daarna ga je vol adrenaline door de Nevido kloof kronkelen. Kruip door grotten, spring van watervallen af en geniet van de betoverende omgeving!

Beste reistijd Montenegro

De beste reistijd voor je lustrumreis naar Montenegro is tussen april en oktober. Gedurende deze periode geniet je aan de kust van aangename temperaturen en heerlijk veel zon. Op zoek naar een actieve lustrumreis in de bergen? Dan raadt de Guru de maanden juli tot en met september als reisperiode aan. 

Op lustrumreis naar Montenegro?

Doe een aanvraag

Mail, Whatsapp of bel ons en plan een videocall met een van onze lustrumreis specialisten!

Bel met de Guru

In een vrijblijvende videocall of meeting bespreken we al jullie wensen, het proces en de mogelijkheden.

Ontvang een reisvoorstel

Na de videocall ontvang je vrijblijvend een betoverend lustrumreis voorstel op basis van jullie wensen!