Lustrumreis
Nepal

Magisch Nepal

Het magische Nepal ademt cultuur en avontuur. De Guru neemt je mee naar het geboorteland van zijn soortgenoot, Boeddha. Een lustrumreis in Nepal met jouw jaarclub of dispuut wordt een unieke ervaring, want de Guru is hier helemaal in zijn element. Dit is een inspirerende lustrumreis waarbij je de uitersten van dit land ontdekt. Verwonder je over de eeuwenoude tradities van monniken, hike door de adembenemende bergen en raft over de uitdagende rivieren die door dit waanzinnige berglandschap kronkelen. Feitje van de Guru: 8 van de 10 hoogste bergen ter wereld staan binnen de landsgrenzen van Nepal! De Guru brengt jullie hier op grote hoogte. Stap aan boord van een helikopter of vlieg al parapentend over de imponerende landschappen. Ook weet de Guru dat een lustrumreis in Nepal niet compleet is zonder een goed feestje in de hoofdstad Kathmandu. Duik hier het lokale nachtleven in en proost met de lokale drank Rakshi op jullie vriendschap.

Bezoek Boeddha tempels tijdens je lustrumreis in Nepal

De Highlights

Jungle van Chitwan

Het Chitwan National Park is een magische plek in Nepal om wilde dieren te spotten. Dit kan tijdens een jungle trek of tijdens een avontuurlijke Jeep Safari. Je vindt hier de grootste populatie Indische neushoorn ter wereld. De Guru voorspelt met zijn glazen bol dat de kans ontzettend groot is dat jij oog in oog komt te staan met een Indische neushoorn.

Trektocht door het berglandschap

Er gaat een betoverende wereld voor je open tijdens een prachtige hike door het immense berglandschap van Nepal. Deze activiteit mag absoluut niet ontbreken tijdens je lustrumreis! Tijdens deze trektocht loop je door een adembenemend bos. Je spot zeldzame vogels en apen en geniet van panoramische uitzichten over het berglandschap.

Raften op de Trishuli rivier

De Trishuli rivier staat bekend om haar spannende stroomversnellingen en leent zich perfect voor het trotseren van de rivier met jullie raft! Tijdens het raften wordt je omgeven door een waanzinnig landschap midden in de natuur. Je vindt hier kleine kloven en vangt zelfs een glimp op van de kabelbaan die naar de beroemde hindoetempel Manakamana leidt.

Beste reistijd Nepal

Van eind september tot en met mei is de perfecte periode voor je lustrumreis door Nepal. De temperaturen zijn overdag zeer aangenaam en het regent sporadisch. Het kan in april en mei wel al behoorlijk heet zijn in de lagere delen van het land. Daarnaast is ook de kerstvakantie uiterst geschikt om naar Nepal te reizen. Je hebt dan enkel sneeuw in de Himalaya zelf, maar niet in het midden of zuiden van Nepal. In de winter kan het ’s avonds wel flink afkoelen tot temperaturen rond het vriespunt. Houd er rekening mee dat in de moessonperiode van juni tot en met halverwege september veel regen valt en de temperaturen hoog kunnen oplopen. 

Lustrumreis pakketten Nepal

Kies het pakket dat het beste bij je past!

Jaarclubreis Nepal

731
 • 14 dagen
 • o.b.v. 14 personen
 • Activiteiten
 • Accommodaties
 • Binnenlands transport
 • Gidsen

Niet inbegrepen:

Dispuutsreis Nepal

510
 • 10 dagen
 • o.b.v. 25 personen
 • Activiteiten
 • Accommodaties
 • Binnenlands transport
 • Gidsen

Niet inbegrepen:

Doe een aanvraag

De ultieme lustrumreis voor de allerscherpste prijs? De Guru knows best! Stuur je aanvraag op en plan een videocall in met de Lustrumguru.​

Bel met de Guru

Geef je wensen door aan de Lustrumguru. Vervolgens kijkt hij in zijn glazen bol welke bestemming en welke lustrumreis het beste bij je past!​

Ontvang een reisvoorstel

Na de videocall ontvang je een betoverend lustrum reisvoorstel die aan al je wensen voldoet. Een complete reis voor een inspirerende prijs!

Op lustrumreis naar Nepal?