Lustrumreis
Sri Lanka

Schitterend Sri Lanka

Sri Lanka is een bijzonder klein land, maar er zijn weinig landen op aarde van dit formaat die zo verrassend zijn. Althans dat vindt de Guru, en hij kan het weten! Feitje van de Guru; Sri Lanka betekent letterlijk prachtig eiland. Je vindt hier een ongekende natuurlijke schoonheid. Schitterende groene berglandschappen, woeste wildlife, uitgestrekte theevelden en idyllische stranden. Sri Lanka wordt geroemd om zijn mystieke cultuur en eeuwenoude tempels. De lustrumreis in Sri Lanka is de ideale mix van avontuur en helemaal zen worden op de meest betoverende plekken. Ontdek de rijstvelden, het regenwoud, de warmbloedige cultuur en het verrukkelijke eten. De Guru hoeft niet door zijn glazen bol te kijken om te weten dat dit absolute top ingrediënten zijn voor een ongekende lustrumreis.

Lustrumreis Sri Lanka Sigiriya Djambulla

De Highlights

Iconsiche treinreis bij Ella​​

De treinrit naar Ella wordt beschouwd als de mooiste van Sri Lanka. Het is een levendige ervaring waarbij het uitzicht van bruisende steden wordt omgetoverd tot uitgestrekte rijstvelden en kleine dorpjes. In de hooglanden van Sri Lanka word je helemaal zen.

Safari in Yala National Park​

Yala National Park is het beroemdste nationale park van Sri Lanka en de thuisbasis van een verbazingwekkend scala aan wilde dieren. Verwonder je tijdens deze safari over de majestueuze olifanten, kleurrijke pauwen, grote zwarte beren en natuurlijk behendige luipaarden.

Knuckle Mountain Range

De overnight hike door Knuckle Mountain Range mag volgens de Guru absoluut niet ontbreken tijdens je lustrumreis. Je maakt een betoverende tocht door een beschermd werelderfgoed gebied met ongerepte natuur, prachtige biodiversiteit en panoramische uitzichten.

Beste reistijd Sri Lanka

De beste reistijd voor je lustrumreis naar Sri Lanka is van december tot en met april. In deze maanden valt in Sri Lanka de minste regen. Feitje van de Guru: in Sri Lanka heb je twee regenseizoenen die elkaar afwisselen. De Yala moesson zorgt voor regen in het zuidwesten van mei tot november. De Maha moessoen zorgt daarentegen voor regen in het noordoosten van oktober tot en met april. Voor heerlijk zonnige dagen aan het strand raadt de Guru aan om de stranden aan de kust te bezoeken waar geen moesson is. Overigens kun je het gehele jaar door een prachtige reis door Sri Lanka maken!

Op lustrumreis naar Sri Lanka?

Doe een aanvraag

Mail, Whatsapp of bel ons en plan een videocall met een van onze lustrumreis specialisten!

Bel met de Guru

In een vrijblijvende videocall of meeting bespreken we al jullie wensen, het proces en de mogelijkheden.

Ontvang een reisvoorstel

Na de videocall ontvang je vrijblijvend een betoverend lustrumreis voorstel op basis van jullie wensen!