Lustrumreis
Vietnam

Verrassend Vietnam

De Guru is niet zo snel onder de indruk, maar wel van de verrassingen die Vietnam voor je lustrumreis in petto heeft. De Guru neemt je mee op ontdekkingsreis. Zo uitgestrekt als het land Vietnam is, zo veelzijdig is ook de lustrumreis die je hier met je jaarclub of dispuut kunt gaan maken. De Guru tovert voor jullie een unieke reis op tafel. Van oneindige rijstvelden in het noorden tot aan de kustlijn met magische stranden en vissersdorpjes. De Guru mixt dit met een booming nightlife in grote steden als Ho Chi Minh City en neemt jullie mee in de bewogen geschiedenis van de Vietnamoorlog. Aan gezelligheid ontbreekt het volgens de Guru nooit in Vietnam. Het Vietnamese street-food is een begrip in de cultuur van het land. De kraampjes zijn betoverend, een loempia met rijst heeft je nog nooit zo lekker gesmaakt. 

Op lustrumreis naar Vietnam met Lustrumguru

De Highlights

Halong Bay

Ha Long Bay is zonder twijfel dé highlight tijdens jouw lustrumreis in Vietnam. Duizenden eilanden in honderden tinten groen, die allemaal uit rotsen bestaan en zich voor je uitstrekken als een mysterieuze waas verspreid over het turquoise water. Hier ga jij met je club- of dispuutsgenoten op een boot 2 dagen lang doorheen varen. Magischer wordt het niet!

War Remnants Museum

Het War Remnants Museum in Ho Chi Minh City documenteert de verschrikkelijke erfenis van de oorlog tussen de VS en Vietnam. Ondanks dat de gruweldaden en de verschrikkingen van de oorlog op confronterende wijze worden getoond, biedt het museum een waarheidsgetrouw beeld van de pijn die oorlogsslachtoffers tot op de dag van vandaag moeten dragen.

Dé ultieme lokale ervaring

Een lustrumreis door Vietnam is natuurlijk niet compleet zonder een aantal unieke ervaringen met het lokale transport. Dat hoef je de Guru niet meer uit te leggen. Daarom neemt hij je mee met de trein door Vietnam. Je geniet van betoverende uitzichten en komt langs bergen, bossen, valleien en zelfs langs de kust. Daarnaast een ultieme plek om wat interessante locals te ontmoeten.

Beste reistijd Vietnam

Vietnam is een uitgestrekt land van wel 1670 kilometer lang! Er zijn verschillende klimaatzones in het noorden, midden en zuiden van Vietnam, waardoor het lastig is om de beste reistijd te bepalen. Over het algemeen kun je het gehele jaar in Vietnam reizen en loopt het regenseizoen van juni t/m november. De Guru vindt december tot en met mei de beste maanden om je lustrumreis naar Vietnam te plannen. Je geniet dan van aangename temperaturen, lekker veel zon en een strakblauwe lucht. In het noorden kan het echter wel behoorlijk koud worden. 

Lustrumreis pakketten Vietnam

Kies het pakket dat het beste bij je past!

Jaarclubreis Vietnam

874
 • 14 dagen
 • o.b.v. 14 personen
 • Activiteiten
 • Accommodaties
 • Binnenlands transport
 • Gidsen

Niet inbegrepen:

Dispuutsreis Vietnam

845
 • 14 dagen
 • o.b.v. 25 personen
 • Activiteiten
 • Accommodaties
 • Binnenlands transport
 • Gidsen

Niet inbegrepen:

Doe een aanvraag

De ultieme lustrumreis voor de allerscherpste prijs? De Guru knows best! Stuur je aanvraag op en plan een videocall in met de Lustrumguru.​

Bel met de Guru

Geef je wensen door aan de Lustrumguru. Vervolgens kijkt hij in zijn glazen bol welke bestemming en welke lustrumreis het beste bij je past!​

Ontvang een reisvoorstel

Na de videocall ontvang je een betoverend lustrum reisvoorstel die aan al je wensen voldoet. Een complete reis voor een inspirerende prijs!

Op lustrumreis naar Vietnam?