A.L.S.V. Quintus
X
Lustrumguru & Lustrumfiesta

Samenwerking A.L.S.V. Quintus met Lustrumguru & Lustrumfiesta

Goed nieuws! Lustrumguru, dé specialist op het gebied van lustrumreizen, heeft nu een exclusieve samenwerking samen met jullie geliefde vereniging A.L.S.V. Quintus! Met deze deal kunnen we jullie een mooie extraatje bieden. Dit is dus het moment om jullie aankomende lustrumreis te gaan plannen en samen onvergetelijke herinneringen te creëren.

Een op maat gemaakte lustrumreis die perfect past bij jouw jaarclub, dispuut, commissie of huis. We mixen avontuur, cultuur, chillen en geweldige feestjes voor de ultieme trip die jullie nooit meer zullen vergeten. En dit alles op basis van jullie wensen!

Zin in een full-moon party in Thailand? Of misschien zwemmen met walvishaaien in de Filipijnen, hiken in de Albanese Alpen, kameel rijden in de woestijn van Jordanië of Marokko of op safari in Sri Lanka? We regelen het allemaal voor jullie!

Indien jullie graag op reis willen naar Latijns-Amerika helpen we jullie uiteraard ook graag! Lustrumguru is het jongere broertje van Lustrumfiesta, en daarom is deze samenwerking ook van toepassing voor een reis met Lustrumfiesta.

Wat betekent dit voor jullie?

Bij het boeken van een reis bij Lustrumguru of Lustrumfiesta, krijgen jullie de keuze tussen één van de onderstaande drie opties:

Gratis welkomst- of einddiner

Begin of eindig jullie lustrumreis met een heerlijk diner op een gave locatie, helemaal gratis!

Gratis activiteit tijdens de reis

Voeg een extra dosis avontuur toe aan jullie reis met een gratis activiteit die gegarandeerd voor een hoop plezier zorgt!

2 uur varen in Amsterdam

Op een sloep varen in Amsterdam, een perfecte manier om de bestemming te onthullen!

The Guru knows best!

Doe een aanvraag

De ultieme lustrumreis voor de allerscherpste prijs? De Guru knows best! Stuur je aanvraag op en plan een videocall in met de Lustrumguru.​

Bel met de Guru

Geef je wensen door aan de Lustrumguru. Vervolgens kijkt hij in zijn glazen bol welke bestemming en welke lustrumreis het beste bij je past!​

Ontvang een reisvoorstel

Na de videocall ontvang je een betoverend lustrum reisvoorstel die aan al je wensen voldoet. Een complete reis voor een inspirerende prijs!

Start je aanvraag

En ontvang vrijblijvend een reisvoorstel

Per bestemming heeft de Guru de mooiste routes samengesteld die aan alle ingrediënten voor dé ultieme lustrumreis voldoen. Zonder gedoe en met veel gemak boek je bij de Guru een betoverende lustrumreis die barst van de natuur, cultuur, activiteiten, feestjes en natuurlijk meer dan genoeg ontspanning. Klaar voor jouw lustrumreis? Start nu je aanvraag bij de Guru!