Wie is de Guru?

De magische formule van de Guru

Lustrumguru maakt het voor iedereen en voor ieder gewenst budget mogelijk om te genieten van een ultieme lustrumreis die aan alle wensen voldoet. De Guru weet door zijn jarenlange ervaring precies waar lustrumreizigers naar op zoek zijn. Daarom heeft hij voor het gemak per bestemming complete lustrumreis pakketten samengesteld die aan al je wensen voldoen. Ieder pakket biedt ruime variatie en heeft de perfecte balans tussen natuur, cultuur, ultieme activiteiten, feestjes en natuurlijk meer dan genoeg ontspanning. Als je niet zeker bent wat je nou precies wilt voor je lustrumreis, dan weet de Guru het wel! Hij heeft de belangrijkste keuzes al voor je gemaakt, zodat jij tijdens het boekingsproces al helemaal zen wordt! De Guru houdt namelijk niet van te veel keuzes en gedoe.

Stad & Cultuur

De Guru dompelt je onder in de cultuur van jouw lustrumreis bestemming. Hij neemt je mee naar bruisende steden, lokale hotspots en zorgt voor culinaire hoogtepunten.

Avontuur & Natuur

De Guru weet het avontuur altijd voor je te vinden. Hij tovert tijdens jouw lustrumreis avontuurlijke off the beaten track activiteiten tevoorschijn in de ongerepte natuur.

Party & Strand

De Guru maakt je helemaal zen tijdens ontspannen dagen aan het strand en opent vervolgens de poorten naar het bruisende nachtleven met opzwepende clubs en betoverende strandfeestjes.

Ons team

Als marktleider op het gebied van de lustrumreizen in Latijns-Amerika heeft ons team jarenlange ervaring met het organiseren van de perfecte lustrumreis. We beschikken over een unieke kijk op lustrumreizen en weten precies wat de onmisbare ingrediënten voor een lustrumreis zijn. Met de Lustrumguru willen wij wereldwijd mooie lustrumreizen aanbieden voor een schappelijke prijs. 

Sascha Wolff

co-founder

Wieger van Hamersveld

Lustrumreis specialist

Menno Dolman

Lustrumreis specialist

Emmelien Vernes

Lustrumreis specialist

Sebas Baneke

LUSTRUMREIS SPECIALIST

Fleur van der Eijk

Lustrumreis specialist

Bo Eppink

Creative content stagiaire

Powered by

Op lustrumreis met de Guru?